Rensning af terrazzogulv

Rensning af terrazzogulv

Effektiv rensning af terrazzogulv

Hos Renex Gulve har vi mange års erfaring i professionel rensning af terrazzogulv. Vi er specialister i håndtering af både terrazzo, linoleum og betonsgulve. Terrazzogulv bliver smukkere med tiden, hvis det vedligeholdes. Vi kan hjælpe med at vedligeholde dit terrazzogulv gennem grundrengøring, hovedrengøring, opskuring, fjernelse af kalk og rust samt dybderens.

Det er vigtigt at vedligeholde og pleje sit gulv, så det kan holde sig flot i mange år frem. Ønsker du en anden til at varetage den ugentlige hovedrengøring af dit gulv, så kan du med fordel vælge en serviceaftale hos os. Vi er punktlige og detaljeorienterede, uanset hvor mange gange om ugen, du ønsker at vi kommer forbi.

Stor reparation

Fokus på kvalitet

Når vi står for rensning af terrazzogulv, linoleumsgulv eller betongulv, så har vi et stort fokus på kvalitetsarbejde. Vi går aldrig fra en opgave, før du er 100% tilfreds med det færdige resultat. Alt arbejde udføres med fokus på at være skånsom over for både dit gulv og miljøet. Vi tester løbende produkter og midler, som kan gøre en forskel for både kunder og miljø.

Vi anbefaler dybderens, når du ønsker en rensning af terrazzogulv. Fordelene ved en dybderens er, at misfarvninger, salt- og kalkaflejringer fjernes. Vi garanterer, at dit gulv kommer til at fremstå som nyt.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning fra A-Z. Det er vigtigt at få udført en rensning af terrazzogulv af eksperter, så du sikrer det bedste og mest holdbare resultat. Vores professionelle medarbejdere rådgiver dig til den bedste løsning, der matcher dine unikke behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi kan hjælpe dig i Brøndby og omegn. Kontakt os på telefon 36 46 01 44, eller send en mail til kontakt@renexgulve.dk.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.