Behandling af klinker & fliser

Behandling af fliser

Vedligehold, renovering og rensning af klinker & fliser

Fliser og klinker er både holdbare og slidstærke, men ingen fliser er vedligeholdelsesfrie. Med den rette pleje og behandling kan fliser og klinker holdes flotte i mange år. Hvor ofte og hvordan de skal plejes og rengøres, afhænger af, hvilket materiale det er, og af hvad brugssituationen er. En effektiv rensning af dine fliser eller klinker kan give dit gulv et helt nyt look, så de næsten ser ud som nye. Det kan give et nyt, mere lyst udtryk i et rum, hvis gulvet er grundigt renset. Der er derfor gode grunde til at få en dybdegående rensning af sine fliser eller klinker, hvis de har et slidt udtryk.

Hvis du gerne vil have en professionel rensning af dine fliser eller klinker har vi hos Renex Gulve en lang erfaring inden for området. Vi er specialiseret i blandt andet rensning af fliser, og vi har derfor en stor viden om, hvordan det gøres mest effektivt og skånsomt. Hos os er dine fliser og klinker derfor i trygge hænder. Vi er specialister i hårde overflader og gulvtyper, og vi ved, hvilke midler og behandlinger de forskellige materialer tåler. Vi kan både stå for de periodiske vedligehold og for renoveringer.

Vi tilbyder bl.a.:

Efter rens af fliser i opgang

Rengøring og rens

 • Rengøring, vask, rens, rensning
 • Dybderens
 • Opskuring, grundrengøring, hovedrengøring
 • Fjernelse af kalk, afkalkning
 • Rustfjernelse

Vedligehold og behandling

 • Sæbebehandling, voksbehandling, oliebehandling
 • Polering
 • Polish, polishbehandling
 • Forsegling

Renovering

Renovering, gulvrenovering

Hvis du giver dine gulve en professionel renovering, vil du kunne undgå at skifte dine fliser eller klinker. En dybdegående renovering kan give dine klinker eller fliser en helt ny og flot overflade, og en gulvrenovering hos os gør samtidig dine fliser mere slidstærke og modstandsdygtige over for slid og skader. Der er derfor mange penge at spare ved at vælge en gulvrenovering i stedet for at få lagt nye fliser, hvis du gerne vil have flotte gulve, der ser ud som nye.

Lang erfaring med klinker og fliser

Alle medarbejdere hos Renex Gulve har en stor erfaring med rensning af fliser og klinker, og vi har derfor den nødvendige viden til skånsomt at give dine gulve et helt nyt liv. Vi har over 40 års erfaring med rensning og renovering af gulve som klinker og fliser, og vi kan derfor sikre dig en professionel håndtering.

Vi har en stor viden om de forskellige gulvmaterialer, og vi ved, hvilke produkter og metoder der er det korrekte at vælge til rensning eller renovering af netop dine fliser eller klinker.

Vi varetager både opgaver for private, institutioner og virksomheder, og vi kan tilbyde dig nogle konkurrencedygtige priser.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.