Behandling af linoleum

Behandling af linoleum

Giv dit gulv nyt liv

Hvis du har et linoleumsgulv, som er blevet slidt og mørkt at se på, kan det derfor være en rigtig god idé at få lavet en rensning af gulvet.

Med en dybdegående rensning af dit linoleumsgulv får gulvet et helt nyt og rent udseende, så det næsten ser ud som nyt. En rensning af dit linoleumsgulv gør samtidig gulvet mere slidstærkt og modstandsdygtigt, så det er pænt i længere tid efter behandlingen. Der er altså ingen grund til at udskifte gulvet, bare fordi det er blevet slidt og svært at gøre helt rent.

Dybdegående rens og rengøring af linoleumsgulv

Hvis du gerne vil have foretaget en dybdegående rensning af dit linoleumsgulv, er Renex Gulve et oplagt sted at kontakte. Vi har mere end 40 års erfaring med at foretage dybdegående rensning og renovering af gulve som for eksempel linoleumsgulve, og vi har derfor den rette ekspertise til at tage godt hånd om dine gulve. Vi har en stor viden på området, og vi er rutinerede i at give den rette behandling til netop dit gulv. Vi ved, hvilke produkter og metoder, vi skal anvende, og du kan derfor føle dig tryg ved, at dine linoleumsgulve får den helt rigtige rensning. Hos os får dine gulve en skånsom behandling med et synligt resultat, samtidig med at vores behandling styrker dine gulve.

Rødt gulv

Skånsom men effektfuld behandling af linoleumsgulv

Linoleum er et naturmateriale, bestående af primært iltet linolie og harpiks, der ikke tåler rengøringsmidler med en pH-værdi over 9. Derfor kan mange almindelige rengøringsmidler ikke anvendes. Ved rengøring, behandling eller renovering af linoleum bruger Renex Gulve derfor altid skånsomme midler, særligt velegnet til materialet og omgivelserne.

Linoleumsgulv hos lægeLinoleumsgulv i gul

Professionel rådgivning

Hos Renex Gulve udfører vi både opgaver for private, institutioner og virksomheder. Vi har nogle konkurrencedygtige priser, og vi har stort fokus på at give vores kunder en professionel og grundig rådgivning og vejledning. Vi gør hver dag vores bedste for at give vores kunder en god service, så de har lyst til at ringe til os en anden gang.

Vil du vide mere om rens og rengøring af linoleumsgulv?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en professionel rensning af dit linoleumsgulv, eller du gerne vil have mere information om vores services, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du skulle have spørgsmål. Vi tager os god tid til hver enkelt af vores kunder, og vi besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vedligeholdes linoleum korrekt, kan det se flot ud i mange årtier. Samtidigt bevares materialets slidstyrke og den egenskab, at der ikke kan vokse bakterier på overfladen.

Klassisk rens og rengøring af linoleumsgulv

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.