Behandling af marmor

Behandling af marmor

Marmor er et yderst flot materiale, men det er desværre let modtageligt over for skrammer, skidt og snavs.

Et marmorgulv, der har været udsat for slitage, mister med tiden sit æstetiske udtryk for i stedet at få en lettere gullig farve. Heldigvis kan skaden nemt genoprettes med den rette behandling. Polering af marmorgulv er en effektiv metode til at reetablere dine gulves overflade og derved få dine blanke gulve tilbage.

Hvis dine marmorgulve er blevet slidte, matte og ridsede kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om polering af marmorgulv. Vi har mere end 40 år i branchen, hvor vi har specialiseret os i renovering og behandling af hårde gulvtyper. Vi har derfor den nødvendige viden og erfaring til at bistå med kompetent hjælp og rådgivning.

Vi påtager os gerne alle opgaver relateret til polering af marmorgulv – uanset omfanget på opgaven. Vi henvender os derfor til erhvervsområdet, offentlige institutioner, boligselskaber og andels- og ejerforeninger.

Sort bred trappe

Fordele ved behandling af marmorgulv

 • Rengøringen bliver efterfølgende mere effektiv grundet en homogen overflade
 • Helhedsindtrykket forbedres grundet et mere blankt gulv
 • Forlænger gulvets levetid
 • Fastholder det nye gulvs udseende og egenskaber
 • Nemmere reetablering – specielt på udsatte områder

Vi tilbyder både at varetage polering af marmorgulv som en fast vedligeholdelsesopgave og en enkeltstående renoveringsopgave. Hvis dine gamle marmorgulve er blevet matte og ridsede foreslår vi en grundig behandling for effektivt at reducere slidtagen. Herefter kan vi, afhængigt af behov, aftale et antal gange om ugen, hvor vi kommer ud og udfører en grundig polering af dit marmorgulv for således at sikre, at gulvet bliver vedligeholdt rigtigt.

Innovative og miljøvenlige metoder

Inden vi påbegynder polering af dit gulv, foretager vi altid en grundig vurdering af dit gulvs tilstand og beskaffenhed. Ud fra dette er det muligt at fastlægge, hvilken metode, der egner sig bedst til netop dit gulv. For at sikre, at vores kunder får det bedste resultat, gør vi en dyd ud af at holde os opdateret med de nyeste metoder og maskiner på markedet. Dette kommer til udtryk ved, at vi blandt andet benytter os af det revolutionerende rengøringssystem, Twister, til polering af marmorgulv.

Twister-metoden adskiller sig fra mange andre rengøringsmetoder, da gulvet poleres mekanisk uden brug af miljøbelastende rengøringsmidler. Vaskerondellerne er imprægneret med milliarder af mikroskopiske diamanter, som effektivt renser og udligner overfladen. Metoden og de specialdesignede skureskiver gør, at gulvet efterfølgende fremgår som nyt igen.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om vores metoder, eller ønsker hjælp til polering af dit marmorgulv, så kontakt os i dag. Vi står altid klar med professionel hjælp og rådgivning.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.