Polering af gulv

Polering af gulv

Er dine gulve blevet matte og slidte at se på? Så kan du med fordel overveje at få en professionel fagmand til at polere dine gulve. Polering af gulv er en effektiv metode til at reetablere dine gulves overflade og derved få dine blanke gulve tilbage.

Hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering er vi specialister i gulvrenovering og behandling af hårde gulvtyper, og vi kan derfor uden tvivl være behjælpelige, hvad angår vedligeholdelse og polering af dit gulv. I løbet af vores over 40 år i branchen, har vi tilegnet os en solid viden og erfaring, som gør os i stand til at bistå med kompetent hjælp og rådgivning. Vi påtager os alle opgaver relateret til polering af hårde gulvtyper, og vi henvender os derfor til erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og andels- og ejerforeninger

Fordele ved polering af gulv

 • Rengøringen bliver efterfølgende mere effektiv grundet en homogen overflade
 • Helhedsindtrykket forbedres grundet et mere blankt gulv
 • Forlænger gulvets levetid
 • Fastholder det nye gulvs udseende og egenskaber
 • Nemmere reetablering – specielt på udsatte områder

Valg af metode til polering af gulv

Inden vi påbegynder polering af dit gulv, foretager vi altid en grundig vurdering af dit gulvs tilstand og beskaffenhed. Ud fra dette er det muligt at fastlægge, hvilken metode, der egner sig bedst til netop dit gulv. I forbindelse med denne beslutningsproces tager vi også hensyn til, hvilken gulvbelægning du har, og hvilke ønsker du har til gulvets fremtidige udseende og vedligeholdelse.

Vi kan vælge imellem følgende metoder:

 • Low- eller highspeed-polering
 • High speed polering med gasbrænder
 • Twister-metode

Innovative og miljøvenlige metoder

Vi holder os altid opdateret med de nyeste metoder inden for branchen. Derfor er vores metoder og tilgang til polering af gulv altid tidssvarende, innovativ og dynamisk. Ved kun at anvende innovative metoder og de mest effektive maskiner, sikrer vi, at dit gulv – uanset om det er beton, marmor, linoleum, vinyl, terrazzo, klinker eller fliser – får en blank og ensartet overflade.

Vores innovative tilgang afspejler sig blandt andet i, at vi benytter Twister-rondeller til polering af gulv. Metoden og de specialdesignede skureskiver gør, at gulvet fremgår som nyt igen – helt uden brug af miljøbelastende rengøringsmidler. Til trods for, at metoden ikke kræver rengøringsmidler, er den yderst effektiv. Rondellerne er nemlig belagt med milliarder af små diamanter, som både renser og udligner overfladen.

Kontakt os

Uanset om du ønsker hjælp til vedligeholdelse eller renovering af dine gulve, så kan vi være behjælpelige. Hvis du ønsker at vide mere om vores metoder til polering af gulv, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.