Reparation af Terrazzo

Reparation af Terrazzo

Terrazzo er et smukt materiale med mange fordele. Da terrazzogulve er helstøbte slipper man blandt andet for upraktiske fuger på badeværelset, der hurtigt bliver grimme af sæberester og skidt.

Ydermere er denne gulvtype yderst nem at rengøre grundet dets glatte overflade. Hvis gulvet behandles og rengøres korrekt fra starten af, vil det blive mere modstandsdygtigt, og man vil derfor kunne have glæde af det i mange år.

Mange års slitage, uden den rette behandling, sætter dog sine tydelige spor på et terrazzogulv. Hvis skaden først er sket, findes der desværre ingen effektive alternativer til afrensning af kalk og rust end afslibning af gulvet. Renovering, pleje og slibning af et terrazzogulv kræver stor omhu og ikke mindst erfaring. Derfor vil det altid kunne betale sig at lade professionelle fagfolk tage sig af dit terrazzogulv behandling.

Stor reparation

Specialister I terrazzogulv behandling

Hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering er vi specialister i terrazzogulv behandling. Vi tilbyder reparationer, renseslibninger og vedligeholdelsesarbejde af enhver art. Derudover har vi grundig erfaring med nyetablering og støbning af terrazzogulve, hvis du eksempelvis ønsker hjælp til at realisere drømmen om et nyt badeværelsesgulv. I løbet af vores 40 år i branchen har vi tilegnet os en grundig viden og erfaring inden for terrazzogulv behandling, hvilket gør os i stand til at bistå med kompetent hjælp og rådgivning.

Vi påtager os alle opgaver relateret til terrazzogulv behandling – uanset omfanget på opgaven. Derfor henvender os til erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber samt andels- og ejerforeninger.

Vedligeholdelse og rengøring

Vi tager os både af grundrengøring, dybderens og opskuring med henblik på at fjerne kalk- og rustpletter. Hyppige rengøringer er den mest grundlæggende form for vedligeholdelse af terrazzogulve. Hvis du ikke selv ønsker at varetage den ugentlige hovedrengøring af dit gulv, kan du med fordel gøre brug af vores serviceaftale. Afhængigt af behov, aftaler vi et antal gange om ugen, hvor vi kommer ud og rengør gulvene, så dine gulve kan holde sig pæne mange år frem i tiden.

Slibning og forsegling

Selv om regelmæssige rengøringer er med til at vedligeholde dit terrazzogulv, kan det ikke undgås, at det med tiden får en mat og slidt overflade som konsekvens af mange års kalkaflejringer. Derfor er en grundig slibning nødvendigt med jævne mellemrum.

Slibningen udføres med sandsten og rigelige mængder af vand. For at sikre det bedste resultat, vil de områder, der kræver ekstra detaljesans, blive taget med fint sandpapir. Efter slibningen giver vi gulvet en dybdegående sæbebehandling, som er med til at forsegle gulvet og således lette den fremtidige vedligeholdelse.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om vores terrazzogulv behandling, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.