Slibning af terrazzogulv

Slibning af terrazzogulv

Lad os hjælpe dig med din terrazzo-opgave

Terrazzo er et smukt materiale med mange fordele.

Terrazzo er – trods sin hårde overflade – et meget fleksibelt materiale. Derfor er det næsten også kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne i et terrazzogulv. Hvis det ovenikøbet rengøres og behandles med jævne mellemrum, vil det blive mere hårdført, og du vil kunne have glæde af det i mange år.

Renovering og slibning af et terrazzogulv kræver dog stor omhu, ordenssans og ikke mindst erfaring. Derfor vil det altid kunne betale sig at lade professionelle fagfolk tage sig af plejen og slibningen af dit terrazzogulv.

Specialister med 40 års erfaring

Hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering er vi specialister i behandling og slibning af terrazzogulve. Igennem 4 årtier og 3 generationer har vi samlet erfaring og viden inden for vedligeholdelse af terrazzo. Derfor ved vi også, hvor vigtig vedligeholdelse og slibning af terrazzo er.

Henrik udfører gulvrens

Rengøring og rens af terrazzo

Terrazzo er et meget taknemmeligt materiale, som bliver smukkere med tiden, hvis det holdes ved lige. Hyppige rengøringer er den mest grundlæggende form for vedligeholdelse. Ikke desto mindre er den nødvendig. Vi tager os både af grundrengøring, hovedrengøring, opskuring, fjernelse af kalk og rust samt dybderens.

Vedligeholdelse og slibning af terrazzo

Selv om regelmæssige rengøringer er med til at vedligeholde dit terrazzogulv, kan det ikke undgås, at det med tiden får en lidt mat og slidt, gråhvid overflade. Det er en naturlig konsekvens af mange års kalkaflejringer, som desværre ikke forsvinder ved rengøring og almindelig pleje. Derfor er en slibning af dit terrazzogulv også nødvendig med jævne mellemrum.

Slibningen udføres med en sandsten og rigelige mængder af vand. Langs hjørner og andre områder, som kræver lidt mere detaljesans, vil vi typisk gøre brug af fint sandpapir. Efter slibningen giver vi gulvet en sæbebehandling og en forsegling, som er med til at lette den fremtidige vedligeholdelse.

Vi tilbyder bl.a.:

Nyetablering

 • Støbning af nye gulve

Terrazzo rengøring og rens

Terrazzo vedligehold og behandling

Terrazzo renovering og reparation

 • Renovering, gulvrenovering
 • Reparation

Efterbehandling og reparation

Foruden slibning, sæbebehandling og forsegling udfører vi også voksbehandling, skridsikring og polering. Efterbehandlingerne er lidt forskellige fra gulv til gulv. Desuden har dine ønsker til gulvets udseende, samt hvor ofte det befærdes, også en indflydelse på, hvilken efterbehandling, der egner sig bedst. Derfor vurderer vi også altid, hvilken behandling, som er bedst for lige netop din terrazzogulv.

Vi tilbyder selvfølgelig også reparation af terrazzogulve. En reparation af dit terrazzogulv kan klares hurtigt, nem og forholdsvist billigt. Lige meget hvad dit behov for vedligeholdelse og slibning af dit terrazzogulv er, garanterer vi altid fuld tilfredshed.

Polering af terrazzogulv

Med tiden bliver dine terrazzogulve matte og slidte, hvis du ikke tager dig de nødvendige foranstaltninger, og behandler gulvet korrekt. For at sikre, at dine gulve bevarer deres flotte ydre og slidstyrke i mange årtier, kan du med fordel gøre brug af vores tilbud om vedligeholdelse af gulve. Afhængigt af behov, kan vi fastlægge et antal gange om ugen eller måneden, hvor vi kommer ud og varetager en grundig polering af dit terrazzogulv.

Fordele ved polering af terrazzogulv

 • Rengøringen bliver efterfølgende mere effektiv grundet en homogen overflade
 • Helhedsindtrykket forbedres grundet et mere blankt gulv
 • Gulvets levetid forlænges
 • Fastholder det nye gulvs udseende og egenskaber
 • Nemmere reetablering – specielt på udsatte områder

Effektiv og miljøvenlig polering

Vi gør en dyd ud af at holde os opdateret med, hvad der sker i branchen. Derfor har vi kendskab til de nyeste metoder og er i besiddelse af de mest effektive maskiner på markedet. Dette kommer til udtryk ved, at vi blandt andet benytter os af den innovative Twister-metode til polering af terrazzogulv.

Metoden og de specialdesignede skureskiver forvandler dit kedelige, matte, og slidte gulv til et rent, skinnende og højglanspoleret gulv – helt uden brug af miljøbelastende rengøringsmidler. Vaskerondellerne er imprægneret med milliarder af mikroskopiske diamanter, som renser og polerer gulvet effektivt. Således opnås et skinnende rent resultat på en skånsom og miljøvenlig måde.

Se flere “før og efter” billeder

Læs hvad kunderne siger om os

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.