Polering af betongulv

Polering af betongulv

Professionel polering af betongulv

Trænger dit betongulv til en kærlig hånd? Vi er eksperter i polering af betongulv, og kan hjælpe enhver virksomhed, institution, boligselskab, andels- og ejerforening, samt butik og forretning. Betongulve er ekstremt stærke og modstandsdygtige, og kræver med fordel kun lidt vedligeholdelse og behandling for at fremstå pæne.

Vi tilbyder at hjælpe med dit betongulv inden for følgende opgaver:

 • Rengøring, vask, maskinvask af store områder
 • Rens, rensning
 • Dybderens
 • Opskuring, grundrengøring, hovedrengøring
 • Fjernelse af kalk, afkalkning
 • Rustfjernelse
 • Skridsikring

Uanset om du ønsker hjælp til polering af betongulv, terrazzo-, eller linoleumsgulve, så er vi dit rette valg. Vi prioriterer din tillid højt, og yder vores bedste for at levere den bedste service – hver gang. Vores gulvmand kan hjælpe med enhver opgave i Brøndby og resten af København.

Skinnende nye gulve

Du kan trygt stole på vores fagfolk

Ved at vælge professionelle fagfolk til polering af betongulv, sikrer du et flot og holdbart resultat, som forebygger slid og skader. Vi udvælger metoder og midler, der skåner både dit gulv og miljøet – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når vi står for polering af betongulv, sørger vi altid for at forventningsafstemme aftalen inden påbegyndelsen af opgaven. Vi har erfaring med, at desto stærkere et samarbejde vi har, desto bedre et resultat opnår vi i fællesskab. Efter vores færdiggjorte arbejde kvalitetssikrer vi opgaven, så du med garanti er sikret den højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Kontakt vores eksperter i dag

Få et uforpligtende tilbud, der skræddersyes ud fra dine behov og ønsker. Vi tilbyder kompetent rådgivning fra A-Z. Vores gulvmand kan påtage alle opgaver indenfor gulve. Lad vores fagfolk udføre en effektiv polering af betongulv, som du kan have glæde af i mange år. Kontakt os på telefon 36 46 01 44, eller send en mail til kontakt@renexgulve.dk.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.