Gulvmand med mange års erfaring

Gulvmand med mange års erfaring

Dygtig & kompetent gulvmand

Leder du efter en dygtig gulvmand til rensning og polering? Hos Renex Gulve har vi opbygget en bred vifte af kompetencer efter mange års erfaring. Vi er specialister i gulvbelægninger og servicerer virksomheder, institutioner, boligselskaber og butikker. Hos os er du garanteret en skræddersyet løsning, der matcher dine specifikke behov og ønsker. For os er det vigtigt, at du modtager et kvalitetsresultat, der holder i mange år frem.

Vi kan hjælpe med små og store erhvervsopgaver inden for blandt andet:

Vi påtager os alle opgaver inden for gulv. Når du vælger et samarbejde med os, er du sikret flotte og funktionelle resultater hver gang. For at sikre den højeste kvalitet i alt arbejde, sørger vores eksperter for at udføre kvalitetssikring for at undgå eventuelle fejl.

Medarbejder i arbejde

Fokus på miljø

Vi behandler dit gulv skånsomt – og det samme gør vi også for miljøet. Vores dygtige gulvmand gør kun brug af miljøvenlige produkter. Eksempelvis bruger vi Twister-rondeller til opskuring og polering af linoleums- og vinylgulve. Metoden er helt uden brug af miljøbelastende rengøringsmidler.

Vores mål er at være de bedste på markedet. Derfor sørger vi for løbende at vores erfarne gulvmand bliver opdateret med de nyeste teknikker og trends. På den måde sikrer vi, at vi altid står med de bedste metoder og løsninger til dig. Lad os hjælpe dig med at få dit gulv til at skinne. Vi går ikke fra opgaven, før du er helt tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vores professionelle gulvmand hjælpe dig med rensning eller polering? Vi tilbyder professionel vejledning fra A-Z. Vores kompetente gulvmand rådgiver dig i vedligeholdelse og pleje af dit gulv, så du sikrer et vedvarende flot resultat. Kontakt os på telefon 36 46 01 44, eller send en mail til kontakt@renexgulve.dk.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.