Gulvfirma med fokus på dine behov

Gulvfirma med fokus på dine behov

Erfarent gulvfirma

Hos Renex Gulve er vi specialister i gulvbehandlinger med over 40 års erfaring. Vi tilbyder at hjælpe med rensning og polering til offentlige virksomheder, institutioner, boligselskaber, andels- og ejerforeninger, samt butikker og forretninger. Vores gulvfirma har et mål: at du modtager et færdigt kvalitetshåndværk, som du er glad og tilfreds med. Vi arbejder altid med dine behov og ønsker i centrum.

Vi kan hjælpe med både små og store erhvervsopgaver, herunder:

Uanset hvilken gulvopgave du står overfor, er vi sikker på at vores professionelle gulvfirma kan hjælpe dig. Vi har opbygget en bred vifte af stærke kompetencer gennem årene. Vi lægger stor vægt på at kunne levere resultater i højeste kvalitet. Derfor udfører vi kvalitetssikring efter hver opgave, så vi sikrer kvaliteten er fuldført selv til mindste detalje.

Rødt gulv

Branchens bedste gulvfirma

Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du garanteret et gulvfirma, der med garanti skaber det bedste resultat til lavest mulige omkostninger for din virksomhed. Alle vores medarbejdere yder deres bedste for at sikre din tilfredshed.

Vi garanterer at behandle dit gulv skånsomt, samtidig med at vi tænker på miljøet. Vores erfarne gulvfirma har stort fokus på at bruge miljøvenlige metoder, så vi sammen passer på verden til de fremtidige generationer.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Skal vi hjælpe med din gulvopgave? Tøv ikke med at kontakte vores gulvfirma allerede i dag. Vi rådgiver dig professionelt til den helt rigtige løsning. Med fokus på dine behov og ønsker, skræddersyr vi et uforpligtende tilbud. Vores gulvmand tilbyder gode råd til vedligeholdelse og pleje af dit gulv, så du er sikret et stærkt og flot gulv i mange år frem. Kontakt os på telefon 36 46 01 44, eller send en mail til kontakt@renexgulve.dk.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.