Rengøringsmidler, du aldrig må bruge på et terrazzogulv

Rengøringsmidler, du aldrig må bruge på et terrazzogulv

Terrazzogulvet har fået en ny renæssance, og der er flere og flere, der vælger at få det i deres hjem eller på arbejdspladsen. Det er et flot gulv, der fås i mange forskellige udtryk, og det er også på mange måder et praktisk gulv.

Rengøring af terrazzo

Når det kommer til rengøring af dit terrazzogulv, er det dog vigtigt at være meget opmærksom på at bruge de rigtige rengøringsmidler, så du ikke kommer til at lave skader på gulvet.

Når du skal vælge rengøringsmidler til dit terrazzogulv, skal du generelt undgå produkter, som indeholder syre, og det er heller ikke godt at bruge eddike på gulvet. Hvis du anvender rengøringsmidler såsom kalkfjerner og syreholdige produkter, vil det ætse de materialer som terrazzogulvet består af.

Hvis du har terrazzogulvet i din bruseniche eller andre steder, hvor gulvet ofte vil få vand, er det generelt en rigtig god idé at tørre gulvet af med et håndklæde eller en klud, så det ikke bliver efterladt vådt. På den måde vil du nemmere kunne sikre dig, at gulvet bevarer sin flotte overflade, uden at du behøver at bruge meget tid på at rengøre det.

Lad os stå for vedligeholdelsen

Hvis dit terrazzogulv trænger til en grundig rengøring, og du ikke føler, du kan komme nok til bunds med dit eget knofedt, så er der mange muligheder for at få et flot terrazzogulv hos Renex Gulve. Vi kan give dit gulv en professionel gulvopskuring og grundrengøring, så det ser ud som næsten nyt. Det får en helt ny og flot overflade, så du ikke skal tænke på, om du behøver at lægge et nyt gulv. Du kan læse mere om vores services og dine muligheder for at få et super flot terrazzogulv, som vil give et helt nyt og pænt udtryk i rummet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.