Få et nyt gulv med en dybderens

Få et nyt gulv med en dybderens

De fleste vil på et tidspunkt opleve, at deres gulv har fået et slidt udseende, som trænger til en kærlig hånd. I stedet for at skifte gulvet ud, findes der mange gode muligheder for at få et ældre gulv til at stå som næsten nyt igen.

Her en en dybderens af gulvet en rigtig god mulighed. En dybderensning af gulvet vil både fjerne aflejringer som kalk og andre misfarvninger, og efter rensningen vil dit gulv blive forsejlet og poleret, så det kommer til at stå næsten som nyt.

Det giver dit gulv et helt nyt og flot udseende, som kan gøre en stor forskel for et rum, og det er derfor en rigtig god investering, hvis dit gulv er blevet slidt og misfarvet at se på.

En professionel afrensning kan give gulvet et helt andet flot og nyt udtryk, som ikke kan opnås ved at rense gulvet selv.

Fordele ved dybderens

Mange vælger også at få foretaget en afslibning af gulvet for at få det til at se pænt og nyt ud igen, men her kan en dybderensning være et rigtigt godt alternativ. En dybderensning vil give samme flotte udtryk, men det er en lang billigere løsning. En dybderensning kræver ikke særligt lang tid, og det er også en opgave, som hverken sviner eller larmer, ligesom en afslibning for eksempel vil gøre.

Der er altså rigtigt mange fordele ved at få lavet en dybderensning af gulvet, og med professionel hjælp vil du hurtigt og med få omkostninger kunne få et gulv uden misfarvninger, som vil stå rent og flot.

Hvis du gerne vil have lavet en dybderensning af dit gulv, er du altid meget velkommen til at kontakte Renex Gulve. Vi har mange års erfaring med at dybderensning af gulve, og vi arbejder effektivt, grundigt og serviceminded. Du kan læse mere om os og vores services her på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.