Forskellen på dybderens og opslibning

Forskellen på dybderens og opslibning

Hvis du gerne vil have dit gulv til at stå flot og skarpt igen, så det næsten ser ud som nyt, så findes der mange gode muligheder. Med professionel hjælp kan du få en dybdegående rensning af dit gulv, som giver et helt andet flot resultat, end hvis du selv bruger knofedt og forsøger at rense gulvet.Du kan for eksempel vælge at få dybderenset dit gulv eller få en opslibning af gulvet. En professionel dybderens af dit gulv kan faktisk være et godt alternativ til en afslibning af gulvet, fordi det er en billigere løsning, samtidig med at det giver et rigtigt flot resultat.

Billig løsning, der får dit gulv til at fremstå nyt

Med en dybderensning vil dit gulv blive renset helt i dybden, hvor både misfarvninger og kalk bliver fjernet, og her bliver gulvet også forsejlet og eventuelt poleret, så det står helt skarpt og flot og næsten som nyt.

Med en dybderensning af dit gulv kan du spare ca. halvdelen af udgifterne i forhold til, hvad en afslibning af gulvet vil koste, og samtidig vil gulvets levetid være forlænget med dybderensningen i forhold til afslibningen.

En anden forskel på at få foretaget en dybderensning i forhold til en afslibning af gulvet er, at vi kan lave dybderensningen meget hurtigere. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at spærre området, som skal dybderenses, af særligt længe, og det kan især være en vigtig fordele på de steder, hvor der færdes mange mennesker.

En dybderensning vil desuden ikke svine og larme på samme måde som en afslibning. En dybderensning er en stille og rolig opgave, som ikke skaber støv eller kræver rengøring efterfølgende.

Hvis du gerne vil have foretaget en professionel dybderensning af dit gulv, er du altid meget velkommen til at kontakte Renex Gulve. Du kan læse mere om os og vores services her.

 • Adresse

  Renex Terrazzo – Og Gulvrenovering Aps
  Vallensbækvej 22B 2.tv
  2605 Brøndby
  CVR: 33642989

 • Åbningstider

  Mandag – Torsdag: 08:00 – 16.00
  Fredag: 08:00 – 15.00

Kontakt os

Ring til os på 36 46 01 44. Du er naturligvis også velkommen til at skrive via formularen.