Marmor er et slidstærkt materiale, der dog er let modtagelig over for skidt og snavs. For at bevare det eksklusive look kræves løbende vedligeholdelse. Men med den rette rengøring og behandling holder marmor til gengæld det flotte udtryk i mange generationer.

Hos Renex Gulve har vi stor erfaring med marmor og beslægtede stentyper. Vi ved derfor, hvilke midler som giver de bedste resultater samtidigt med at din marmor skånes mest muligt. Vi tilbyder bl.a.:

Rengøring og rens

Vedligehold og behandling

Rengøring og rens

Vi kan tilbyde at stå for en grundig rengøring af dine marmorgulve. På grund af marmorens kalkholdige struktur, må man ikke anvende syreholdige rengøringsprodukter. Hvis man gør det, risikerer man, at syren ætser overfladen på gulvet, så marmoren efterfølgende bliver mat og mister sin modstandsdygtighed. Ved at lade vores professionelle fagfolk stå for din marmor behandling, sikrer du ikke at beskadige dine gulve under rengøringen. Vi benytter os udelukkende af vand og rensevæsker, som er specielt udviklet til marmor behandling.

En dybdegående rensning fjerner effektivt spor af kalk og rust, og giver dig et skinnende rent gulv. En rensning af dit marmorgulv, gør samtidig gulvet mere slidstærkt og modstandsdygtigt, så det i fremtiden holder sig pænt i længere tid.

Slibning og polering

Til slibning og polering af marmorgulve benytter vi os af forskellige metoder afhængigt af overfladens beskaffenhed. Vi kan effektivt fjerne overfladiske ridser, samt minimere dybe ridser ved brugen af mekanisk slibning. Således opnås et mere ensartet udseende. Efter en grundig slibning af gulvene, kan man med fordel vælge at polere gulvet op, hvis man ønsker en blank og skinnende overflade.

Efterbehandling

Med den rette efterbehandling kan du reducere den fremtidige vedligeholdelse af dine marmorgulve. Marmor skal ligesom andre stenoverflader helst mættes således, at fedt og snavs ikke kan trænge ned. Dette kan gøres enten ved sæbebehandling, voksbehandling eller oliebehandling. Valget af efterbehandling afhænger af dine ønsker til gulvets udseende, samt hvor ofte gulvet befærdes. Vi hjælper dig selvfølgelig altid med at vurdere, hvilken behandlingsform, der egner sig optimalt til dit gulv.

Med den rette efterbehandling øges marmorgulvets modstandsevne yderligere, og vi anbefaler derfor periodisk forsegling af gulve i specielt institutioner og virksomheder, hvor der dagligt færdes mange mennesker.

Se “før og efter” billeder
Læs hvad kunderne siger om os
Kontakt os for et godt tilbud