Gulvet binder et rum sammen og er i høj grad med til sætte stemningen. Derfor er det også vigtigt, at dit gulv vedligeholdes og plejes, så du får mest muligt ud af dets æstetiske potentiale. Et gulv, som vedligeholdes korrekt, har en længere levetid og ser ikke mindst pænere ud. Netop derfor er det vigtigt, at du finder den rette specialist, når du har brug for gulvbehandling i København.

Vedligeholdelse af gulve – om det er terrazzo, marmor, linoleum og andre hårde gulvtyper – kræver nemlig professionelt overblik, metode og viden. Og det har vi hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering.

Specialister i gulvbehandling i København om omegn

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering er en virksomhed, som udfører gulvbehandling- og renovering for både private og offentlige virksomheder samt institutioner, boligselskaber og ejerforeninger. I løbet af 3 generationer har vi samlet erfaring indenfor behandling og renovering af mange typer af gulve. Vores erfaring er en garanti for, at du som kunde altid får det bedste resultat – uden unødvendige omkostninger.

På trods af vores mere end 40 års erfaring hviler vi ikke på laurbærerne, og vi sidder ikke fast i gamle vaner og konservative metoder. Vi har altid vores øjne rettet mod nye metoder og nye midler. Vi tror nemlig på, at innovation og dynamik giver bedre resultater – både kvalitetsmæssigt og økonomisk set. Og det kommer vores kunder til gode.

Skræddersyet gulvrenovering

Da vi beskæftiger os med behandling og renovering af mange forskellige gulvtyper, er vi selvfølgelig også opmærksomme på, at forskellige typer af gulv kræver forskellige behandlinger. Ligeledes kan der være detaljer ved det enkelte gulv, som kræver særlige metoder. Hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering sørger vi altid for, at dit gulv får den bedst mulige behandling – skræddersyet til gulvets tilstand og materiale.

Vi udfører behandling af terrazzo, marmor, linoleum og vinyl samt betongulve og fliser og klinker, og vi tilbyder alle former for behandling og renovering af de forskellige gulvtyper. Vi udfører vask, opskuring, dybderens, afslibning, skridsikring, forsegling, polering, generel reparation og renovering samt støbning og førstegangsbehandling af nye gulve.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på gulvbehandling i København. Ingen opgaver er for små eller for store. Lige meget om kunden er stor eller lille, lægger vi altid vægt på at udføre vores arbejde med grundighed og professionel stolthed.