Gulvservice København – Ring og få en tid i dag

Dine gulve udsættes dagligt for slid, som tærer på dem. Derfor er det også nødvendigt, at de bliver vedligeholdt og behandlet med jævne mellemrum. Et gulv, som er behandlet korrekt, ser nemlig ikke bare smukkere ud – det holder også i længere tid.

Gulvbehandling- og renovering er dog en proces, der kræver erfaring, overblik og ordenssans. Derfor vil det også kunne betale sig at have professionelle på opgaven, når dit gulv trænger til en overhaling. Det er en god investering, som giver bedre og længerevarende resultater.

Renex – gulvservice i hele København

Hvis du søger muligheder for professionel gulvservice i København, kan du med ro kontakte Renex Terrazzo- og Gulvrenovering. Vi har over 40 års erfaring indenfor vedligeholdelse, renovering og støbning af gulve. Vi specialiserer os i mange forskellige gulvtyper- og materialer som terrazzo, marmor, linoleum, vinyl og beton samt flise- og klinkegulve. Og vi servicerer både store og små virksomheder.

Vi tilbyder al tænkelig gulvservice i Københavnsområdet. Vi udfører vask, opskuring, dybderens, afslibning, skridsikring, forsegling, polering, generel reparation og renovering. Desuden udfører vi også støbning og førstegangsbehandling, som gør gulvet mere modstandsdygtigt og langtidsholdbart. Lige meget hvad dit behov for gulvservice i København er, påtager vi os opgaven og ansvaret.

Få charmen tilbage i dit gulv

Gulvtyper som terrazzo og marmor er smukke og kan gøre meget for æstetikken og stemningen i et rum. Med tiden bliver de desværre matte og grimme at se på, hvis de ikke vedligeholdes korrekt. Det kræver dog en del overblik og viden at vedligeholde disse gulvtyper.

Hos Renex Terrazzo- og Gulvrenovering har vi igennem 3 generationer tilegnet os erfaring inden for terrazzogulve og en lang række andre hårde gulvtyper. Derfor ved vi også altid, hvilken behandling, som egner sig bedst til lige netop dit gulv. Derfor kan vi altid give en hurtig vurdering og behandling af dit gulv. Det sparer dig for både tid og penge. Med Renex Terrazzo- og Gulvrenovering på opgaven, får du charmen tilbage i dit gulv.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker en professionel vurdering af dit gulvs tilstand, søger en garanteret kvalitetsbevidst gulvservice i København, eller hvis du vil vide mere om vores service, er du altid velkommen til at kontakte os – ganske uforpligtende. Du kan være sikker på, at dit gulv får den rette behandling af fagfolk med den nødvendige viden om materialer, midler og metoder, når Renex Terrazzo- og Gulvrenovering tager sig af gulvbehandlingen- eller renoveringen.